Op zoek naar antieke meubelen veiling?

antieke meubelen veiling
Zijn antiek en oude meesters aan een comeback bezig? Kunst KnackFocus.be.
De trend is zelfs al wat langer bezig, waardoor heel wat antieke objecten en schilderijen serieus aan waarde hebben verloren. Vooral meubels daalden fenomenaal in waarde, waardoor sommige veilinghuizen ze soms zelfs niet langer aanvaarden om te veilen. Meubels die tot voor 15 jaar 10.000 euro waard waren, zijn nu nog goed voor 1.250 à 1.500 euro. Soms koop je op de veiling zelfs een 18de eeuws meubel voor amper 400 à 500 euro.
hypnose leren
Kastje gekocht Vrij Nederland.
En als je klaar bent met studeren en je bent die kast zat, dan breng je hem weer in op de veiling en dan krijg je er zeker hetzelfde bedrag voor terug. Koop eens voor hetzelfde bedrag een kast bij Ikea: zodra je die over de drempel draagt, is-ie niks meer waard. Over driehonderd jaar staat die Pax-kast er echt niet meer, terwijl dat stuk uit de negentiende eeuw er dan nog steeds is. Antieke kasten veilinghuis de Eland De Zon foto: Maarten Kools. Uit de mode. Hoe kan het dat de prijzen voor antieke meubels en klokken zo zijn gekelderd? Antiekhandelaren en veilingmensen maken allemaal dezelfde analyse. De economische crisis wordt natuurlijk genoemd, maar antiek is ook uit de mode. Loek van Aalst is antiekhandelaar in Breda en auteur van het standaardwerk Noord-Nederlandse meubelen van renaissance tot vroege barok 1550-1670.
hoeveel kan ik lenen
komende-veiling Veilinghuis De Wit.
EN VERDER: Torhouts aardewerk, vintage en design, meubelen 300 loten, antieke luchters, cilinder-muziekdozen, Aziatica, Val Saint Lambert, oude poppen, schouwgarnituren en klokken, modelboten, neo gothiek, glazen stolpen, samovar, juwelen, Art Deco en Art Nouveau, Oosterse tapijten, tuindecoratie, Booms glas, 150 wijwatervatjes, cloisonne, postkaarten, mannequinpop, bakeliet radio's, handtassen Delvaux, tabaksdozen, Murano, Liebig chromo's, akkordeon, strijkijzers, koper en tin, zilver en verzilverd, appliques, kruidenpotten, opaline, curiosa.
TMS
Veilinghuizen.nl Informatie over veilinghuizen in Nederland.
Wat kan ik verwachten als ik een veiling bezoek? Het aanbod van voorwerpen dat in veilinghuizen in Nederland onder de hamer komt, is zeer uiteenlopend. Alle roerende goederen verwisselen er van eigenaar, antieke meubelen, zeldzame klokken, schilderijen. Teveel om op te noemen.
geld lenen abn
Veiling van inboedel, antieke slaapkamer, antieke meubelen.
Laatst geplaatste items in Molenstraat47, 1770 Liedekerke Lijstweergave Rasterweergave. Veiling van inboedel, antieke slaapkamer, antieke meubelen. breng zelf voldoende materiaal mee bij het ophalen: steekkarretjes, verpakkingsmateriaal, gereedschap, enz! Start: 8 oktober 2015 om 12.00u. Einde: 23 oktober 2015 om 18.00u.
veiling
Antiekexperten.com Welkom bij de onafhankelijke antiekexperten.
Noteer en vergelijk daarom, tot je met kennis van zaken en zelfvertrouwen op de verkopers kan afstappen en kan bespreken wat je wil. Kopen op veilingen. Vele liefhebbers van oude en antieke spullen vinden de veiling de ideale plaats om te kopen.
Veilinghuis, Kunstveilingen, Harelbeke, Kortrijk Debavaye.
Wilt u per post, fax of e-mail een uitnodiging ontvangen voor een volgende veiling, gelieve dan het formulier in te vullen op onze website. U kan ons makkelijk bereiken door de uitstekende ligging van ons veilinghuis dicht bij het rondpunt met de koperen bierbrouwerketel.
Veilinghuis Den Haag Venduehuis der Notarissen.
Download Meubelen catalogus PDF. vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende. Een set van zes mahoniehouten stoelen, Hollands. Ingelegd met vruchtenhouten biesjes en met beige ribfluwelen bekleding. Online bieden voor geselecteerde veiling gesloten. Een zwart lederen armstoel, Matteo Grassi, model Korium low, Italiaans.

Contacteer ons