Meer resultaten voor antieke radiatoren

antieke radiatoren
Gietijzeren radiatoren Antiekbouw.
U vindt er authentieke houten binnendeuren, rustieke badkamer meubelen, landelijke keukens, antieke stenen vloeren, schouwen in natuursteen en haardplaten, en nog veel meer Contacteer Antiekbouw en realiseer uw stoutste dromen in één dag. gietijzeren radiatoren, radiatoren in gietijzer, radiateur en fonte, Ieper, West-vlaanderen, Gent, Antwerpen, Roeselare, Tielt, Brugge, antiek radiatoren, rustieke radiatoren, art nouveau radiatoren, radiatoren met bloemmotief, garantie, bloemradiator, art deco radiator, spijlradiator, radiatorkranen, hendelkranenbloemkranen, gietijzeren radiatoren, radiator op pootjes, kloosterradiatoren.
elektrische radiator
Gietijzeren radiatoren, radiatorkranen en elektrische schakelaars.
GIETEN EN HERSTELLEN VAN RADIATOREN VERVAARDIGEN VAN KRANEN EN ELEKTRISCHE SCHAKELAARS. Wij hebben een passie voor binnenhuisinrichting, traditionele stijlen en kwaliteitsvolle radiatoren. Voor ons zijn radiatoren meer dan een verwarmingstoestel, ze zijn een belangrijk onderdeel van uw binnenhuis-inrichting en interieur.
radiator
Gietijzeren Radiatoren 2dehands.be.
4 oude gietijzeren radiatoren Def 55x90x16 90x90x12 80x90x16 2x. 6 mei 2018 1432: Landen. oude gietijzeren radiator met motief. Een set 7 stuks oude antieke radiatoren, waarvan een ondicht en de rest zijn afgeperst en direct zo te plaatsen en eventueel van kleur te voor.
radiator
Gietijzeren radiatoren Verwarming Ventilatie 2dehands.be.
6 mei 2018 1432: Landen. oude gietijzeren radiator met motief. Een set 7 stuks oude antieke radiatoren, waarvan een ondicht en de rest zijn afgeperst en direct zo te plaatsen en eventueel van kleur te voor. 6 mei 2018 1034: Voeren Remersdaal.
badkamer radiator
Oude gietijzeren Radiatoren 2dehands.be.
4 oude gietijzeren radiatoren Def 55x90x16 90x90x12 80x90x16 2x. 6 mei 2018 1432: Landen. oude gietijzeren radiator met motief. Een set 7 stuks oude antieke radiatoren, waarvan een ondicht en de rest zijn afgeperst en direct zo te plaatsen en eventueel van kleur te voor.
radiator verwarming
Kempische Bouwmaterialen Gietijzeren radiatoren.
Moderne sierradiatoren ogen misschien wel knap, maar de schoonheid en degelijkheid van de gietijzeren radiatoren van weleer valt niet te overtreffen. Buiten het esthetische aspect van deze nostalgische verwarmingselementen, hebben deze gietijzeren radiatoren nog heel wat voordelen: ze warmen geleidelijk op waardoor de aangename stralingswarmte lang blijft en het verbruik laag ligt.
Gietijzeren radiatoren 17 Prachtige modellen gietijzeren radiatoren in diverse kleuren.
Daarnaast hebben gietijzeren radiatoren het voordeel dat ze een zachte warmte uitstralen. Die warmte wordt door gietijzeren radiatoren regelmatiger verspreid dan door radiatoren van andere materialen zijn gemaakt. Een ander groot voordeel is dat gietijzeren radiatoren niet kraken of trillen bij het opwarmen.
Welkom! Antieke Radiatoren Spijltjes radiatoren, Strakke radiatoren, gietijzeren radiatoren, nieuwe radiatoren.
U zult verbaasd zijn van ons aanbod antieke en nieuwe gietijzeren radiatoren! Bij ons geen levertijd, wij hebben 1000 radiatoren op voorraad die u hier direct mee kunt nemen., maar ze kunnen ook op transport, dus de radiatoren die u op de foto's' ziet zijn direkt beschikbaar.,

Contacteer ons