Op zoek naar antieke radiatoren?

antieke radiatoren
Gietijzeren radiatoren combineren oude charme met hedendaagse techniek Recuperatiematerialen Livios.
De antieke radiatoren die wij importeren, testen wij in ons magazijn, waar overigens keuze is uit meer dan 500 radiatoren van over heel de wereld. Het is perfect mogelijk om ze in de kleur naar keuze van de klant te lakken.
badkamer radiator
Kempische Bouwmaterialen Gietijzeren radiatoren.
Moderne sierradiatoren ogen misschien wel knap, maar de schoonheid en degelijkheid van de gietijzeren radiatoren van weleer valt niet te overtreffen. Buiten het esthetische aspect van deze nostalgische verwarmingselementen, hebben deze gietijzeren radiatoren nog heel wat voordelen: ze warmen geleidelijk op waardoor de aangename stralingswarmte lang blijft en het verbruik laag ligt.
elektrische radiator
Gietijzeren radiatoren 17 Prachtige modellen gietijzeren radiatoren in diverse kleuren.
Daarnaast hebben gietijzeren radiatoren het voordeel dat ze een zachte warmte uitstralen. Die warmte wordt door gietijzeren radiatoren regelmatiger verspreid dan door radiatoren van andere materialen zijn gemaakt. Een ander groot voordeel is dat gietijzeren radiatoren niet kraken of trillen bij het opwarmen.
radiator verwarming
Gietijzeren radiatoren Verwarming Ventilatie 2dehands.be.
lot van ca 90 gietijzeren radiatoren op te halen in regio Gent maten kunnen bekomen mits aanvraag via e-mail aan ivan@basebvba.be 100 euro/stuk. 13 juli 2018 0719: Gent. 1 gietijzeren radiator 88cm hoog x 38cm breed x 22cm diep. 13 juli 2018 0602: Lummen. In goede staat. 12 juli 2018 2315: Nevele. Gietijzeren antieke verwarming.
radiator
Gietijzeren radiatoren, radiatorkranen en elektrische schakelaars.
GIETEN EN HERSTELLEN VAN RADIATOREN VERVAARDIGEN VAN KRANEN EN ELEKTRISCHE SCHAKELAARS. Wij hebben een passie voor binnenhuisinrichting, traditionele stijlen en kwaliteitsvolle radiatoren. Voor ons zijn radiatoren meer dan een verwarmingstoestel, ze zijn een belangrijk onderdeel van uw binnenhuis-inrichting en interieur.
radiator
De eeuwige charme van gietijzeren radiatoren Recuperatiematerialen Livios.
Als het dan vriest, barsten gietijzeren radiatoren door de uitzetting van het water bij ijsvorming. De meest handelaars testen normaal gezien de antieke radiatoren voor zij ze op de markt brengen. Recuperatie vs gereproduceerd. Nauwelijks kwaliteitsverschil tussen antieke en nieuwe radiatoren.
radiator
Over ons het product De grootste collectie gietijzeren radiatoren.
geheel aansluitklaar inclusief kraansets. comfortabele warmte, allemaal unieke gietijzeren radiatoren. tijdloze kwaliteit, exclusieve modellen die alleen u heeft! De grootste collectie gietijzeren radiatoren uit voorraad leverbaar! Maak uw keuze door te klikken op een van de onderstaande afbeeldingen. Antieke Rococo radiator antraciet.
badkamer radiator
Oude bewerkte radiatoren De grootste collectie gietijzeren radiatoren.
De oude / antieke radiatoren zijn zeer waardevast en uniek. Oude gietijzeren verwarmingen / radiatoren, een aanwinst voor uw interieur. We hebben gietijzeren radiatoren met allerlei capaciteit. En in verschillende maat, ze zijn afgeperst, met garantie. Alle radiatoren die u op de foto's' hieronder ziet zijn direkt beschikbaar / te leveren.

Contacteer ons