Zoeken naar antieke vazen taxeren

antieke vazen taxeren
Antieke Chinese vazen taxeren.
Voor het taxeren van antieke Chinese vazen en andere Aziatische antiek zoals bronzen boeddhabeelden doet u best beroep op een expert zoals Antiek Picart. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw Chinees porselein of uw antieke Chinese vaas nauwkeurig naar waarde schatten.
Tentenverhuur
Prijsschatting Ecoshop.
Als u vervolgens het formulier verstuurt, dan zullen wij u zo snel mogelijk antwoorden met een prijsschatting. Als u al lid bent en over een klantenkaart beschikt kunt u meteen goederen binnenbrengen bij ons. Als u nog geen Eco-card heeft, vraag ernaar in uw Ecoshop.
3d printer
Alle artikels over Chinees" porselein" Knack Weekend.be.
Ze hebben geen merkteken aan de achterzijde. Antieke schaal Canton Chinees Porselein. Beste, Kan u iets meer vertellen over deze kanton schaal en waarde aubMijn vader heeft die ooit gekocht bi bevriend antiquair, zoals nog vele andere stukken waar ik weinig van weet, wel heeft hij me gezegd dat ze van grote waarde is. Ik heb ook de bronzen paarden van Cousteau, waarde? Chinese vazen overrompelen Brugge.
Tweedehands Vaas Antiek 2dehands.be.
New old world. Opruiming vazen en kruikenElke foto heeft een eigen zoekertje.Naast elke vaas/kruik zet ik de pagina waar u het originele zoekertje kan teru. Vaas met bloemen. Oude antieke vaas met bloemen Kan ook in Diksmuide worden afgehaald. vandaag 0916: Roeselare Beveren.
De expert in antiek uit uw regio Antiek Picart.
Heel mooie prijzen gehad voor onze Chinese vazen die we voor ons vorig interieur hadden aangekocht. Dankjewel Antiek Picart! Francois Van Langhe. Kunsthandel Antiek Picart, uw antiquair bij uitstek! Heeft u antieke voorwerpen of kunst in huis die u wilt verkopen aan een antiquair?
Vind de beste antieke vazen taxeren fabricaten en antieke vazen taxeren voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.com.
Een brede verscheidenheid aan antieke vazen taxeren-opties zijn voor u beschikbaar, zoals metalen. Er zijn 70 antieke vazen taxeren leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. De belangrijkste leverancierslanden zijn China vasteland, die respectievelijk 100% voorzien van antieke vazen taxeren. Antieke vazen taxeren-producten zijn het populairst in North America, Southern Europeen South America.
Het herkennen van antiek of waardevolle spullen.
Ik heb twee hele mooie rode vierkante hoge vazen met gaten erin. Zelf denkt ik dat het design is. Conny Nupie, 06-08-2016 2154: 12. Ik heb borden in delfts blauw. Hoe kom ik te weten wat de waarde er nog van is? Teun, 02-07-2016 1546: 11. Ik heb een vraag ik ben in het bezit van een prachtige kan met daar onder de tekst. Plateel Noord.holland 176 met daar onder 176 links daar onder Een klein kannetje was heel benieuwd wat de waarde er van is! Sabina Biesheuvel, 04-01-2016 1628: 10. Ik heb een schilderij met een handtekening van Chr F Baron, hoe kan ik zien of het waard is? Ankie Boering, 22-10-2015 1430: 9. Ik ben in het bezit van een Delfts blauwe vaas. Vermelding RAM nr. 33 handgeschilderd en een plaatje van een ram en een kroontje. Heeft u hier informatie over. Paula, 09-08-2015 1455: 8. Ik heb even een vraag. Ik ben in het bezit van een aantal antieke kristallen glazen met in de voet een C gegraveerd met daarop een kroontje.
Schatten op zolder? Laat ze voor 20 euro online taxeren Antwerpen 2060 Gazet van Antwerpen.
Na de betaling een vast bedrag van 20 euro krijg je binnen 48 uur de schatting binnen. Die bestaat uit een detailleerd rapport met een volledige beschrijving van het item en een waardebepaling, zowel de geschatte veilingswaarde als de verzekeringswaarde. Of je dan zomaar een waardevol object vanop een foto kunt taxeren?

Contacteer ons