Resultaten voor antieke vazen taxeren

antieke vazen taxeren
Antieke Chinese vazen taxeren.
Voor het taxeren van antieke Chinese vazen en andere Aziatische antiek zoals bronzen boeddhabeelden doet u best beroep op een expert zoals Antiek Picart. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw Chinees porselein of uw antieke Chinese vaas nauwkeurig naar waarde schatten.
centrale voor kredieten aan particulieren
Antiek Vazen Marktplaats.nl.
2 Antieke vazen houders ca 1900 met 3 zwanen. 2 antieke vazen houders uit ca 1900 met aan de bovenzijde rondom de ring 3 zwanen op de laatste foto ziet u een houder met vaas deze is reeds verkocht de hoogte van de 2 vazen houders is ca 435, cm de doorsnede van de ruimte bovenin is 17 cm het gewicht per stuk is ca 45, kilo.
tweedehands
Schatten van antiek en losse stukken Pol Desmet.
De beste prijs voor uw antieke stukken. Met 20 jaar op de teller is Pol Desmet, nabij Brugge, al lang niet meer aan zijn proefstuk toe om antiek te schatten en taxeren. Wij bieden na schatting dan ook de beste prijs voor uw bronzen beelden, marmeren beelden, pendules, schouwgarnituren, Chinese vazen, porselein, kroonluchters, zilverwerk, design meubelen, schilderijen, kunst en volledige inboedels.
GPS Trackers
Taxatie Antiek Art 2dehands.be.
Antieke japanse Okimono uit ivoor Japan ca. Een mooie okimono uit ivoor, gemonteerd op een houten basis Totale hoogte ca 22.5 cm goede conditie met normale leeftijdsbarstjes Dit object. 25 juli 2018 1034: Bilzen Munsterbilzen. Satsuma japanse vazen. Japanse vazen, 2 stuks.met stempel.
Tweedehands Vaas Antiek 2dehands.be.
2 glazen vazen als nieuw een kleur roze en de andere granaat rood zie mijn andere advertenties van merken meubelen schoenen vazen antiek. gisteren 2320: Bruxelles Jette. Voor bloemetjes of iets anders. Spiegel in venstertjes. gisteren 2227: Oostende. mooie antieke vaas prima staat.
Japanse vazen Antiek Art 2dehands.be.
paar antiek JAPANSE cloisonné vaas geëmailleerd koper KYOTO. Paar Japanse antieke cloisonné miniatuur vazen, in elkaars spiegelbeeld gedecoreerd. Emaille op koper, zeer levendige kleuren met kleine gouds. 23 augustus 2018 1007: Tremelo. Twee bijeenpassende Japanse Vazen 100 voor de twee.
Vind de beste antieke vazen taxeren fabricaten en antieke vazen taxeren voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.com.
Alibaba.com levert 69 antieke vazen taxeren-producten. Een brede verscheidenheid aan antieke vazen taxeren-opties zijn voor u beschikbaar, zoals metalen. Er zijn 69 antieke vazen taxeren leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. De belangrijkste leverancierslanden zijn China vasteland, die respectievelijk 100% voorzien van antieke vazen taxeren.
Het herkennen van antiek of waardevolle spullen.
Ik heb twee hele mooie rode vierkante hoge vazen met gaten erin. Zelf denkt ik dat het design is. Conny Nupie, 06-08-2016 2154: 12. Ik heb borden in delfts blauw. Hoe kom ik te weten wat de waarde er nog van is? Teun, 02-07-2016 1546: 11. Ik heb een vraag ik ben in het bezit van een prachtige kan met daar onder de tekst. Plateel Noord.holland 176 met daar onder 176 links daar onder Een klein kannetje was heel benieuwd wat de waarde er van is! Sabina Biesheuvel, 04-01-2016 1628: 10. Ik heb een schilderij met een handtekening van Chr F Baron, hoe kan ik zien of het waard is? Ankie Boering, 22-10-2015 1430: 9. Ik ben in het bezit van een Delfts blauwe vaas. Vermelding RAM nr. 33 handgeschilderd en een plaatje van een ram en een kroontje. Heeft u hier informatie over. Paula, 09-08-2015 1455: 8. Ik heb even een vraag. Ik ben in het bezit van een aantal antieke kristallen glazen met in de voet een C gegraveerd met daarop een kroontje.

Contacteer ons