Resultaten voor antieke schilderijen verkopen

antieke schilderijen verkopen
Tweedehands Antiek Art Kopen en verkopen 2dehands.be.
antieke buffetkast bestaande uit 2 delen. vandaag 0852: Anzegem Vichte. 50x60 Schilder Gilson L In perfecte staat. vandaag 0849: Knokke-Heist Heistaan-Zee. Prachtige verzilverde noten schaaltjes in de vorm van een appel en peer. Zijn in perfecte staat en na een poetsbeurt prachtig zilverwit! Gestempeld en gemerkt SS. vandaag 0849: Ronse. Tweedehands Antiek Art. Vintage en curiosa uit de jaren 50, 60 en 70 zijn bijzonder populair. Op 2dehands.be vind je een enorm aanbod onder Antiek and Art. Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Met wat geluk kom je hier eindelijk dat origineel stuk tegen of dat ene item waar je al zo lang naar op zoek bent. Met duizenden zoekertjes heeft deze rubriek alles om je huis voordelig, origineel en helemaal in jouw persoonlijke stijl in te richten. Van een oude spiegel tot een smeedijzeren kapstok. Van een nostalgische wandklok tot een fifties kast. En heb je graag voor weinig geld toch een authentiek schilderij aan de muur? Of een apart beeldje in brons? Hier gebeurt het! The place to be om kunst, antiek en vintage te kopen en te verkopen, dus.
hypothecaire lening simulatie
Aankoop van antieke inboedels, kunst en losse antieke stukken.
Wij kopen oude kunst en antieke stukken.: dit kunnen meubelen mag te restaureren zijn, speelgoed, schoolgerief, kledij en accessoires, opzet, koffertjes, foto's' en foto albums, luchters, schilderijen en prenten, bronzen, zilver, kristal, porselein, aardewerk, oude waardevolle boeken enz zijn. Let wel: Wij hebben geen interesse in stukken jonger dan 100 jaar! Dus geen plaat meubelen, moderne lederen salons, TV's, koelkasten en diepvriezers. Bij twijfel over de leeftijd, stuur ons enkele goede foto's' van de stukken die u wenst te verkopen.
Stuntsteppen
De Kling Inkoop en verkoop van kunst en antiek.
In onze kunsthandel richten wij ons vooral op schilderijen en grafiek. Dat betekent overigens niet dat we geen beelden inkopen. De meeste beelden die we op dit moment in onze collectie hebben horen, wat ons betreft, meer thuis bij decoratie. Daarom staan de beelden bij de afdeling antiek. We hebben een algemene antiekhandel; dat betekent dat onze collectie zeer breed is. In onze winkel vindt u een groot aanbod aan antieke tafels gemiddeld hebben wij 50 stuks op voorraad, lampen, Aziatisch en Europees porselein, serviezen, bijzonder klein antiek en nog veel meer. Bij de inkoop van antiek en kunst beperken wij ons niet tot een bepaald tijdperk of stroming.
coach new york
Aankoop schilderijen schilderij aquarel gravure verkoop.
wie zijn we. Uw schilderijen verkopen? Dat kan hier! Schilderijen blijven waardevol, en daar zijn vele verzamelaars en wooninrichters naar op zoek. Doe op ons een beroep voor een gratis en vrijblijvende expertise. Zelfs op een foto en natuurlijk ter plaatse kan onze expert meteen een inschatting maken.
SEO Page Optimizer Nederland
ANTIEK ZOEKERTJES ANTIEKE MEUBELEN SCHILDERIJEN KLOKKEN ANTIEK VERKOPEN.
Antieke meubelen, een antieke klok of uurwerk? Wij geven een overzicht van tweedehands advertenties en antiekzoekertjes zoals antieke schilderijen, antieke kasten, antieke meubels, antiek porselein, antieke bronzen beelden, koper, antieke glazen en antiek kristallen vazen, kandelaars, Antiek verkopen, plaats gratis een zoekertje!
viv.nl
online online online online rommelmarkten rommelmarkten rommelmarkten rommelmarkten voor voor voor voor antiek, antiek, antiek, antiek, brocante brocante brocante brocante en en en en curiosa. curiosa
Toevoegen. Brocante.be is dé online rommelmarkt en meest gebruiksvriendelijke tweedehandssite van Belgi. Een gratis advertentie plaatsen in slechts 3 kliks en rechtstreeks contact met de adverteerders! Nog nooit was online verkopen zo makkelijk. Uw eigen site. Vraagprijs: 1500 Euro. Contacteer per e-mail Antwerpen. Stijlvolle antieke massief eiken 18de eeuwse kast Met notenhouten inleg 18de eeuwse; 100% Authentiek!
schilderijen
Inkoop Verkoop van Antiek en Vintage Van Nie Antiquairs.
Soms wenst men wat kleiner te gaan wonen en het teveel aan antieke meubels verkopen. Een inboedel kan ook moeten worden verkocht door verdeling van erfenis, of in verband met boedeldeling. Op de veiling verkopen is niet altijd een goede optie.
online verkopen
Antiekexperten.com Welkom bij de onafhankelijke antiekexperten.
Wij vinden dat onze prestatie-kosten niet evenredig moeten stijgen met de waarde van uw antieke stukken. Spijtig genoeg is dit bij heel wat experten het geval. hoe hoger zij de waarde schatten van uw collectie hoe meer ze verdienen. Wij rekenen u dus een eerlijke prijs per prestatie aan, want onze prijs stijgt niet mee met de waarde van uw antieke stukken.
online verkopen

Contacteer ons