Resultaten voor antieke piano verkopen

antieke piano verkopen
Piano Antiek Art 2dehands.be.
Prachtige antieke Piano. Mooie zwarte antieke piano. Te gebruiken als sierstuk want anders moet hij gestemd worden! Nog volledig in originele toestand. 22 mei 2018 2051: Kinrooi. Tweedehands Antiek Art. Vintage en curiosa uit de jaren 50, 60 en 70 zijn bijzonder populair. Op 2dehands.be vind je een enorm aanbod onder Antiek and Art. Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Met wat geluk kom je hier eindelijk dat origineel stuk tegen of dat ene item waar je al zo lang naar op zoek bent. Met duizenden zoekertjes heeft deze rubriek alles om je huis voordelig, origineel en helemaal in jouw persoonlijke stijl in te richten. Van een oude spiegel tot een smeedijzeren kapstok. Van een nostalgische wandklok tot een fifties kast. En heb je graag voor weinig geld toch een authentiek schilderij aan de muur? Of een apart beeldje in brons? Hier gebeurt het! The place to be om kunst, antiek en vintage te kopen en te verkopen, dus.
opkoper auto
Inkoop Emile van Leenen Piano's.'
Piano of vleugel verkopen. Wij zijn voornamelijk geïnteresseerd in Duitse en Zwitserse piano's' en vleugels. Wilt u ons een instrument aanbieden dan kunt u een mail sturen naar: info@gebruiktepianos.nl. Indien mogelijk graag met foto's' van zowel de binnen als de buitenkant van het instrument.
TMS
Frans Eerhardt over tweedehands en oude piano's.'
Weet dat een particulier vaak geen idee heeft wat een redelijk verkoopbedrag voor de piano is. Zelfs bij de pianohandelaar kun je een miskoop doen, of veel te veel betalen. Als je een piano wilt verkopen dan zijn onderstaande tips ook nuttig.
Antieke Piano's' 2dehands.be.
Mooie antieke piano te koop, werkt nog perfect. Zie foto voor merk. 9 april 2018 1344: Brussel. twee antieke pianos., bij deze verkopen we twee antieke pianos, te restaureren. 7 april 2018 1415: Kortemark. piano Neumeyer Berlin. Antieke piano Neumeyer Berlin.
Antieke piano Muziek 2dehands.be.
Mooie antieke piano te koop, werkt nog perfect. Zie foto voor merk. 9 april 2018 1344: Brussel. twee antieke pianos., bij deze verkopen we twee antieke pianos, te restaureren. 7 april 2018 1415: Kortemark. piano Neumeyer Berlin. Antieke piano Neumeyer Berlin.
Te koop: Antieke piano Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Te koop: Antieke piano. 1187 x bekeken sinds 30 april 2018. 1 van 7. Prachtige antiek meubel. Benoit Successeur Paris. De reden voor uw klacht. Geplaatst in de verkeerde rubriek. Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie.
Restauratie piano.
Ons atelier Chris" Maene" is wereldvermaard om zijn replica's' van historische instrumenten, maar staat ook in voor de restauratie van uw waardevolle antieke of hedendaagse piano. We restaureren de instrumenten met behoud van zijn authenticiteit in eigen atelier, en met originele onderdelen.
Wat is mijn oude piano waard? Antiek Wonen Knack Weekend.be.
Deel op Pinterest. Antieke Piano d. Deze vraag wordt wel meer gesteld. Ook deze lezer vermoed dat de piano hoe ouder, hoe waardevoller is. Klopt dus niet. De waarde van een piano hangt niet zozeer af van de ouderdom en de schoonheid of staat.

Contacteer ons