Resultaten voor antieke piano verkopen

antieke piano verkopen
Piano Antiek Art 2dehands.be.
Wegens verschillende afspraken niet komen opdagen weer te koop Prijs over een te komen. 17 januari 2018 1530: Zemst. Antieke vloerbeschermers voor wieltjes piano bed NIE. Een prachtig set van 4 antieke vloerbeschermers in glas, enkel voor wieltjes zoals piano en bed bijvoorbeeld.
lening
Kopen van een tweedehands piano.
De piano is prima te gebruiken als studiepiano. Vaak zeggen mensen dit als de piano die ze willen verkopen van slechte kwaliteit is. Je krijgt dan het idee dat dat niet zo erg is, omdat je een beginner bent en dus nog niet zo veel eisen hebt.
check backlinks
Restauratie piano.
Ons atelier Chris" Maene" is wereldvermaard om zijn replica's' van historische instrumenten, maar staat ook in voor de restauratie van uw waardevolle antieke of hedendaagse piano. We restaureren de instrumenten met behoud van zijn authenticiteit in eigen atelier, en met originele onderdelen.
encretoner.be
Antieke piano Antiek Art 2dehands.be.
Antieke koperen kandelaar voor piano L 18cm, H15cm, diameter opvangschaal kaarsvet 5 cm. 9 november 2017 0605: Gent. wegens verhuis verkopen wij deze antieke piano. 1 november 2017 1352: Borgloon. mooie piano, perfecte staat. 30 oktober 2017 1851: Wuustwezel Loenhout.
huis verkopen
Te koop: Antieke piano Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Te koop: Antieke piano. 972 x bekeken sinds 6 januari 2018. 1 van 7. Prachtige antiek meubel. Benoit Successeur Paris. De reden voor uw klacht. Geplaatst in de verkeerde rubriek. Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie.
Antieke piano Te koop in Neerpelt 2dehands.be.
Piano rood/bruin bufet. Rood/bruine bufetpiano van Yamaha: zie foto's.' gisteren 2001: Oud-Turnhout. Martine Van der Veken. Kruk in zwarte hoogglans, in hoogte verstelbaar. Helaas is er 1 poot gesneuveld! Voor de rest is deze kruk echt perfect in orde. 3 februari 2018 1349: Begijnendijk. 1 van 0. Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: In de pers. Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Inkoop Emile van Leenen Piano's.'
Piano of vleugel verkopen. Wij zijn voornamelijk geïnteresseerd in Duitse en Zwitserse piano's' en vleugels. Wilt u ons een instrument aanbieden dan kunt u een mail sturen naar: info@gebruiktepianos.nl. Indien mogelijk graag met foto's' van zowel de binnen als de buitenkant van het instrument.
Vind antieke piano in Piano's' op Marktplaats.nl.
Orginele piano kruk. Zeer oude an antieke piano die meer dan 100 jaar oud ismoet, wel gestemd worden maar een mooi object om te zien en staat fraai piano, is in bremen gemaakt onder de naam sassenhoff. Nieuwerkerk aan den IJssel, ZH. 21 cm lang. Ook iets te verkopen?

Contacteer ons