Resultaten voor antieke ringen

antieke ringen
ringen - Ring 2 video deurbel Wi-Fi.
Waar de vorige Ring nog via een USB-kabel moest worden opgeladen, kunt u de accu van de Ring 2 eenvoudig vervangen om op te laden zonder dat u de deurbel hoeft los te koppelen. Wilt u de Ring 2 echter liever bekabeld aansluiten, dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Antieke Sieraden Ring Marktplaats.nl.
Deze ringen zijn tot maat 21 leverbaar voor grotere maten zijn de rijksdaalders wel geschikt, naar keuze afgewerkt in een donkere antieke. Ophalen of Verzenden. Zilveren ringen met stenen. Mooie zilveren ringen met mooie stenenniet, vragen maar biedenik, stuur niet op. Lees verder
belfius
Sieraden Meer dan 3000 antieke sieraden.
Binnen deze categorie bevinden zich alle zilveren en gouden sieraden, welke antiek of occasion zijn. Het aanbod loopt uiteen van armbanden en broches tot aan herensieraden en ringen. Al deze sieraden zijn als nieuw opgemaakt en zijn stuk voor stuk een kwaliteitsproduct.
zandstralen
Anita Potters juwelier antiquair Antieke ringen.
Diverse antieke ringen. Diverse antieke ringen Voorbeeld van antieke ringen die in de collectie aanwezig zijn. Ronde saffier briljant ring. Ronde saffier briljant ring Witgouden ring met 23 briljanten en baquette geslepen saffieren. Ovaal en gemateerd. Witgouden manchetknopen met briljant.
opkoper auto
Antieke ring Bijoux Horloges 2dehands.be.
Ook verzamelaars van horloges tikken hier vaak prachtige stukken op de kop: antieke mechanische exemplaren maar ook populaire en luxe merken zoals Breitling, Omega, Ti Sento en Casio. En heb je zelf horloges, ringen of armbanden die je niet draagt?
Antieke sieraden Marktplaats.nl.
Coco-sieraden voor Stijlvolle Gouden Ringen! In de webshop van coco vindt u een grote collectie smaakvolle antieke gouden ringen en gouden sieraden. Kortom zoekt u kwaliteit en goede service dan is coco-sieraden.nl het adres voor u. Ik heet u van harte welkom in de nieuwe webshop.
Adin Antieke, vintage en estate stijlvolle fijne sierraden voor online verkoop.
Wij hebben een eigen team van experts in oude en antieke juwelen en sieraden in diverse gespecialiseerde disciplines zoals diamantairs, edelsteenkundigen, oud goud opkopers, antieke sieraden opkopers, antieke juwelen inkopers, munthandelaars en muntenopkopers, antieke-juwelen-restaurateurs, diamanttaxateurs, antieke sieraden taxateurs en schatters.
Vintage sieraden en antieke sieraden Aurora Patina.
De art nouveau en jugendstil sieraden zijn vaak wat frivoler dan de art deco. De prachtige vintage sieraden zijn gemaakt van antieke zilver en vaak voorzien van markasietjes en edelstenen als honingkwarts of bloedkoraal, dat in die tijd nog niet beschermd was. Sieraden voor dames en heren. In onze vintage collectie vind je sieraden voor dames, zoals broches, halskettingen en colliers, oorbellen, armbanden en ringen.
antieke juwelen Anthony AntwerpenANTHONY Antwerps juweliershuis sinds 1822.
Het bijzondere art nouveau meubilair dat de befaamde kunstenaar en juwelier Philippe Wolfers ontwierp, vormt een passend kader voor de taxaties en expertisediensten en voor sieraden en zilver uit de 18e, 19e en 20e eeuw, belle epoque, art nouveau, art deco, retro en gesigneerde vintage juwelen.

Contacteer ons