Resultaten voor antieke kasten waarde

antieke kasten waarde
Kast geërfd, wat is de waarde? Spaargids.be forum.
Ook andere meubels in namaak oude bijvoorbeeld Luikse stijl hebben weinig waarde, tenzij ze 18de eeuws zijn. De vraag naar oude kasten, tafels en stoelen is afgenomen omdat de jongere generatie nu eenmaal nieuw meubilair verkiest. Alleen antieke Luikse of Naamse kasten en ook Normandische bruidskasten zijn nog waardevol.
schoonmaakbedrijven
Prijsschatting Ecoshop.
Als u vervolgens het formulier verstuurt, dan zullen wij u zo snel mogelijk antwoorden met een prijsschatting. Als u al lid bent en over een klantenkaart beschikt kunt u meteen goederen binnenbrengen bij ons. Als u nog geen Eco-card heeft, vraag ernaar in uw Ecoshop.
TMS
Antieke kasten antieke meubelen antiek kast. Productlist Template.
Antieke kast met kluisje. H 186, B 164, D. Antieke vitrine gecombineerd met stalen onderstel. H 174, B 128, D29. Antieke Vitrine kast. 1780, Lodewijk XVI. H 210, B 138, D 35. Antieke Assendelfter kast. H 172, B 144 D 54. Antieke Bureau-boekenkast, kandelaarhouders.
Wat zijn antiek Franse meubels nog waard? Antiek Wonen Knack Weekend.be.
Kan u wat meer informatie bezorgen over de aard van de antieke kast en een schatting maken van de waarde a.u.b. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Google. Deel op LinkedIn. Deel op Pinterest. Franse linnenkast d. Landelijke meubels uit Frankrijk: hoeveel zijn ze nog waard? Toen uw vader 60.000 fr neertelde voor deze antieke Franse linnenkast heeft hij wellicht gedacht een investering te doen voor de toekomst. Hij was niet alleen! Maar zelfs voor die tijd lijkt 60.000 frank me overdreven veel geld. Voor dit bedrag kocht je topmeubilair. Dit is gewoon een landelijke Franse kast in een soort 18de eeuwse stijl, maar al uit de 19de eeuw! De meeste e Franse linnenkasten zijn trouwens 19de ipv 18de eeuws. Dit meubel met zijn afgeronde hoeken lijkt me van rond 1830 1840. Voor dit soort meubels werd vroeger inderdaad flink wat opgehoest, want iedereen wilde zo'n' kast. Dus was de jacht groter dan de vangst en werden de prijzen opgejaagd. Dat was in de tijd dat antiek dé investering leek. Let wel, sommige antiquiteiten zijn dat wel. Maar meubels hebben het nu moeilijk. Het interieur van onze huizen onderging een gedaanteverwisseling, want nu zit het nokvol ingemaakte kasten.
Hoe bepaal je de waarde van deze antieke kast? Antiek Wonen Knack Weekend.be.
1 Keer gedeeld. Hoe bepaal je de waarde van deze antieke kast? 09/01/18 om 1319: Bijgewerkt om 1319.: Is dit een waardevol antiek meubel? 1 Keer gedeeld. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Google. Deel op LinkedIn. Deel op Pinterest. Engels buffet z. Hoeveel is deze antieke kast waard?
Hoe bepaal je de waarde van antiek? Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards. Close.
Houten stukken zoals tafels en kasten hebben vaak ouderdomssporen, maar dat is niet per se een slecht teken. Deze sporen kunnen je veel vertellen over waar iets vandaan komt en hoe goed ervoor gezorgd is. Sporen rondom de poten van een tafel kunnen ontstaan zijn doordat er jarenlang een natte doek of dweil langskwam bij het schoonhouden van het huis. Dat kan betekenen dat de tafel antiek is. Een zachte, natuurlijke glans op een houten kastje kan erop wijzen dat het honderden jaren met de hand gepoetst is door oplettende dienstmeisjes in welvarende huishoudens. Tegelijkertijd kan een gebrek aan ouderdom of beschadigingen ook veel zeggen. Bij ongeschonden antiek zonder gebruikssporen, zoals de slijtage bij lades die jarenlang open en dicht gaan, worden vragen gesteld over de authenticiteit. Een nadere beschouwing kan echter uitwijzen dat sommige van deze stukken in opdracht vervaardigd werden door bekende ontwerpstudio's, waarna ze jarenlang als showstuk op een ereplaats in huis stonden, in plaats van gebruikt te worden als meubelstuk. Hoewel ze er als nieuw uitzien, doen deze prachtige stukken uit het verleden het altijd goed op veilingen. Het komt veel voor dat antieke stukken in de loop van hun lange leven gerestaureerd zijn.
Uw antieke meubelen verkopen.
Ook als u antieke meubelen met marqueterie wil verkopen, kunt u rekenen op onze expertise. Gratis schatting van uw meubelen. Onze aankoopexpert komt vrijblijvend bij u langs om de marktwaarde van uw antiek te evalueren. Bovendien kunt u uw antieke meubelen altijd verkopen in combinatie met kleinere antieke stukken.
Mechelse kast Antiek Art 2dehands.be.
Antieke eiken mechelse kast, 120 56 230 cm, met glas in lood en met de hand gesculpteerd. 26 februari 2018 2013: Mechelen. Mechelse kast _ massief hout _ prachtig bewerkt_ loodglas. 26 februari 2018 0459: Beveren Beveren-Waas. 2 identieke mechelse kasten.

Contacteer ons