Resultaten voor verkoop antieke meubelen

verkoop antieke meubelen
meubelen - Renoveren houten balken.
U bent ook steeds welkom in ons atelier te Avelgem voor verdere uitleg, het bekijken van stalen en/of afgewerkte meubelen van klanten. WAT DOEN WE? Zandstralen, luchtgommen en logen van uw houten meubelen, keukens, plafonds, metalen poorten, omheiningen etc. Opschuren en behandelen parket!
Antiek kopen en verkopen bij de antiquair Antiekexperten.com.
Uw antieke stukken aanbieden. Uw antieke stukken inbrengen. Topics die de prijs bepalen. Antiek kopen en verkopen op beurzen. Antiek als koopwaar. Prijzen en authenticiteit. Vettingbeurzen en experten. Antiek kopen en verkopen bij de antiquair. Antiek kopen bij de antiquair. De verkoop van antiek.
airport Charleroi
Help, ik heb antiek geërfd! Maatschappij Plusmagazine.be.
Als" u antieke voorwerpen wilt verkopen, is de antiquair de meeste aangewezen persoon, raadt Karel Waegemans aan en hij kan het weten. Hij is expert van de Onafhankelijke Antiekexpertengroep en docent Meubel en interieur geschiedenis bij de opleiding voor antiquairs in Brussel.
antieke tafels
Antieke meubelen Antiek Art 2dehands.be.
antieke tafel gezandstraald eik, blad dambordmotief. heel mooie antieke tafel in eik, is gezandstraald, zware bolpoten, is uittrekbaar, is in perfecte staat, te bezichtigen en af te halen in kac. 16 augustus 2018 0846: Izegem. Antieke meubelen in perfecte staat.
meubels
Uw antieke meubelen verkopen.
Antiek Picart is gespecialiseerd in Franse en Luikse meubelen uit de 17e en 18e eeuw. En meer in het bijzonder in boulle meubelen en vergulde meubelen. Ook als u antieke meubelen met marqueterie wil verkopen, kunt u rekenen op onze expertise.
inboedel opkopen limburg
Antieke kast Meubels 2dehands.be.
gisteren 1818: Bilzen. Mooie Houten Antieke Kast Kastanjebruine Kleur. Wegens Verhuis verkoop ik een groot deel van mijn spullen omdat we niet genoeg stockeerruimte hebben, Dit is een mooie grote houten kast met e. gisteren 1803: Brugge Sint-Andries. Antieke Mechelse kast.
Antieke meubelen te koop: van spiegels tot kasten Koopjeskrant.be.
Meubelen: van spiegels tot kasten te koop 260 zoekertjes. Toon op kaart. Hoogte 46 cm Breedte: 90 cm Diepte 40 cm In perfecte staat Een vraagje? mail me gerust. opklapbare antieke houten filmstoelen op stevige gietijzeren poten. Rugleuningen en zittingen in vol hout, geen fineer!
Inkoop Verkoop van Antiek Vintage Van Nie Antiquairs.
Inkoop Verkoop van Antiek. Inkoop Verkoop van Antiek. Het kan gebeuren dat u een stuk kunst of waardevol voorwerp wilt verkopen doordat u kennis verrijkt is of u gegroeid bent tot een andere stijl, of het gewoon wilt inruilen voor iets anders. Misschien hebt u iets geërfd waar u geen affectie voor voelt of is het totaal niet uw smaak. Soms wenst men wat kleiner te gaan wonen en het teveel aan antieke meubels verkopen.
Kris Voeten Antiek en brocante.
Aan de beste prijs. Oude en antieke meubelen in alle stijlen. stoelen, tafels, kasten, secretaires, bureaus, rolluikkasten, kabinetten, volledige eet en slaapkamers, kleerkasten, kazuifelkasten, boekenkasten, vitrinekasten. Mechels, Breughel, Chippendale, Bretoens, art nouveau, art deco, Vlaamse, Luikse, Naamse, Duitse, Engelse en Hollandse epoquemeubelen.

Contacteer ons