Zoeken naar antieke schilderijen

antieke schilderijen
Schatting en aankoop van schilderijen uit de 17e-20e eeuw.
Antiek Picart is gespecialiseerd in de aankoop van schilderijen van de 17 e tot de 20 e eeuw. Daarbij zijn wij vooral gericht op schilderijen van oude meesters 17 e 19 e eeuw en van de Belgische school. Uw antiquair in uw regio.
geld lenen
Oude schilderijen Antiek Art 2dehands.be.
gisteren 0907: Ronse. Aankoop alle antiek. Wij kopen alle oude meubelen en antiek Aan de beste prijs. Oude en antieke meubelen in alle stijlen stoelen, tafels, kasten, secretaires, bure. 12 juni 2018 2146: Rijkevorsel. oud kaders met spreuken 2 stuks.
tuinmeubelen
Wie zijn de experten? VTM.
Ze is een veelgevraagde gastspreker aan de KULeuven en VUB en doceert ook de vakken Kunst na 1945 en Kunstfilosofie. Ook bij de Vanhaerents Art Collection, een van de belangrijkste Belgische privécollecties van moderne kunst, brengt ze haar passie voor moderne kunst over op het publiek. Tobias Desmet expert Antieke Beeldhouwkunst.
schoonmaakbedrijven
Tweedehands Schilderijen Kunst 2dehands.be.
Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 17.407 zoekertjes in Schilderijen. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. Gratis 11 Gratis.
Schilderijen prachtige portretten, zeegezichten en stillevens Kuipers Kunst en Antiek.
Schilderijen zijn een persoonlijke passie voor mij. Wij hebben veelal werken uit de 18e, 19e en 20e eeuw. Wat deze allemaal met elkaar gemeen hebben? Elk werk is schoongemaakt en gerestaureerd. Van landschap tot portret en van zeegezicht tot stilleven, kijk gerust op onze site of in de winkel.
Antieke schilderijen, kaders en oude prenten Groot assortiment antieke meubelen bij Nent nv.
Belgisch schilderij gesigneerd A.Wouters Hamont. Groot schilderij gesigneerd. Antieke meubelen ook gepatineerde meubelen. Antieke verlichting en lampen. Antieke schilderijen, kaders en oude prenten. Antieke haarden, sierschouwen, schermen en kachels. Antieke houten kisten. Antieke bouwmaterialen en tuindecoratie. Allerlei antieke rariteitencuriosavazen, enz.
Vind oude schilderijen in Kunst Schilderijen Klassiek op Marktplaats.nl.
Schilderijen uit de 19e en 20e eeuw tegen scherpe prijzen. Kunsthandel, verkoop van originele en decoratieve antieke en oude schilderijen en aquarellen. De kunstwerken zijn hoofdzakelijk uit de periode 1800 1950 en worden op echtheid gegarandeerd volgens bijgaande omschrijving. De kunstwerken zijn in goede staat tenzij anders vermeld.
Anteieke Schilderijen en Tekeningen DeAntieksite.nl.
prijs op aanvraag. Overige Schilderijen en tekeningen Antiek. prijs op aanvraag. Grobe, German 1857 Hanau 1938 DĂĽsseldorf. Landschap, natuur Antiek. prijs op aanvraag. Van de Ven Antiquairs. Twee deuren van een Mariakapel, Napels 1700. prijs op aanvraag. Van de Ven Antiquairs. Christiaan Cornelis Kannemans 1812 1884. Landschap, natuur Antiek. prijs op aanvraag. Van de Ven Antiquairs. Frederik Hendriks, 1808-1865. prijs op aanvraag. Van de Ven Antiquairs. Maria Lactans op eikenhouten paneel 26/37 cm., prijs op aanvraag. Van de Ven Antiquairs. Het ware kruis Bologne 4e kwart 16e eeuw. prijs op aanvraag. Van de Ven Antiquairs. Fantastisch mooi geschilderde grote icoon met symbolistische Maria-voorstelling Aloys Johann Kreuzer 1911 Munchen Den Haag 1979. Oudheid, Antieke tijd.

Contacteer ons