Zoeken naar antieke klokken taxatie

antieke klokken taxatie
Uurwerk Atelier.
Wij voeren reparaties uit aan uw klokken en uurwerken. Taxatie van oude en antieke klokken. Wij taxeren uw klokken en uurwerken. Wij vertegenwoordigen de unieke grote robuste Mauno wandklokken. Naast de reparatie/restauratie van uurwerken, bieden wij ook een prachtige collectie antieke uurwerken aan.
antiek
wijzer antieke klokken Wijzer Antieke Klokken.
wijzer antieke klokken. Wijzer Antieke Klokken is gespecialiseerd in de restauratie en verkoop van antieke klokken zoals comtoises, Friese klokkenreiswekkers, lantaarnklokken, pendules en staande klokken. Ook kunt u hier terecht voor het laten taxeren, restaureren en repareren van particuliere klokken.
taxatie
Wie zijn de experten? VTM.
Elke Op de Beeck: experte horlogerie. Elke is de dochter van Jozef Op de Beeck, eigenaar van het Horlogeriemuseum in Mechelen, met een collectie van meer dan 1.000 klokken en horloges. In 1963 is Jozef begonnen met het restaureren en het herstellen van klokken en horloges.
taxatie
Expert antiek Expertise Schatting Antiek schilderijen, Bronzen beelden, Marmer, Meubels, Oude juwelen, Zilverwerk, Religieuze kunst, Grafiek, Design, Vintage, Chinese Vazen, Porselein, Val Saint Lambe
U kan bij ons terecht met ALLE kunstvoorwerpen en verzamelingen. Antiek schilderijen, Bronzen beelden, Marmer, Meubels, Oude juwelen, Zilverwerk, Religieuze kunst, Grafiek, Design, Vintage, Chinese Vazen, Porselein, Val Saint Lambert, Antieke klokken, Lusters, spiegels, volledige inboedels etc. Wij kopen al uw kwaliteitsantiek aan correcte prijzen en tegen contante betaling.
taxatie
Eureka Antwerp nv Antiek in hartje Antwerpen. Eureka Antwerp nv Antiek in hartje Antwerpen.
Antiekhandelaar sinds 30 jaar, heeft Crémer Robert zijn winkel in het historisch hartje van Antwerpen. Hij heeft in zijn mooi 17de eeuws huis een zeer ruime keuze aan meubels, schilderijen, porselein, zilver, brons en een grote keuze aan oude decoratieve objecten daterend van de 17de eeuw tot begin 20ste eeuw.
taxatie
Over ons Gude Meis Antieke klokken.
Collectie antieke klokken. Home Over ons. Gude Meis Antieke klokken Amsterdam. Passie voor antieke klokken. Lars Gude en Jos Meis hebben van hun passie antieke klokken hun beroep gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een collectie zeldzame antieke klokken die hun kennis en smaak weerspiegelt.
taxatie
Zijn de staande klokken gestegen of gedaald in waarde? Antiek Wonen KnackWeekend.be.
Antieke staande klokken uit België, velen zijn van Waalse herkomst, werden hier vlot verkocht voor 30.000 à 50.000 frank of meer. De belangstelling was zo groot dat men ook klokken uit Frankrijk en Engeland ging invoeren. Dit is zo'n' Engelse staande klok in antieke stijl, gefineerd met mahonie.
taxatie
Waarde antieke klok.
Want als een antieke klok een beschadiging heeft dan wordt de waarde van een antieke klok ook al gauw minder. Ook ligt het er aan hoe oude de antieke klok daadwerkelijk is. U kunt de waarde van een antieke klok natuurlijk altijd laten taxeren bij een antiek handelaar bijvoorbeeld.

Contacteer ons