Zoeken naar antieke vloertegels

antieke vloertegels
Vloertegels. F.C.C. Floor Contractors Company. Geglazuurd, keramiek. FCC Floor Contractors Company Nieuwpoort.
Het is vaak moeilijk om een weloverwogen keuze te maken. Vloertegels gaat men het beste kiezen in functie van de ruimte waarin ze moeten worden geplaatst. We houden natuurlijk rekening met het esthetische maar ook zeker met het technische gedeelte: zal de tegel al dan niet zwaar belast worden, etc.
Cementtegels Antiekbouw.
Cementtegels: de handgemaakte kwaliteitsvolle vloertegels kennen een nieuwe opmars. Onze cementtegels worden geproduceerd volgens het oude procedé. Dit zorgt voor een uitermate sterk en mooi afgewerkt product. Ons aanbod bestaat hoofdzakelijk uit cementtegels 20 x 20 cm en 14 x 14 cm met bijhorende lijn-en hoekcementtegels en plinten. Wij hebben een rijk kleurenpakket van 21 kleuren. Mocht u toch nog een ander concept voor ogen hebben, bieden wij u ook de mogelijkheid om uw eigen cementtegels samen te stellen. motieftegels, patroontegels, cementtegels, de tegel bv, oude cementtegels, cement tegels, antieke cementtegels, recuperatiecementtegels, oude motief tegels, recuperatie patroontegels, Ieper, West vlaanderen.,
Schatting huis
Antieke, oude plavuizen Collection Benko oude antieke bouwmaterialen.
Een verzameling van antieke plavuizen en oude gebloemde tegelvloeren is bij Benko antieke, oude en historische bouwmaterialen geen uitzondering. Van oude gebloemde plavuizen in prachtige kleuren en mooie patronen ofwel motieven tot de antieke boerenplavuizen, deze antieke tegels zijn van terra cotta en in de kleuren rood en grijs/blauw.
www.medeka.nl
Den Ouden Tegel De grootste collectie tegels van Europa.
Onze begeleiding zien wij bovendien als een service en rekenen daar dan ook geen extra kosten voor aan. In ons 3D-programma wordt er op basis van uw afmetingen en de gekozen tegel een plan geschetst, zodat uw project zeer visueel wordt en zie je hoe de ruimte eruit zal zien.
zwijndrecht

Pour acceder a certains contenus de ce site web et en profiter au maximum, vous devez activer JavaScript y cookies. Pour de plus amples informations veuillez vous reporter a la section aqui ou cliquez sur le bouton au dessous a continuer.
lening
ANTIQUES DECORATIVE.
Antieke bouwmaterialen en interieuronderdelen, Interieur en tuindecoratie, Tuinornamenten, Schouwen en haardplaten, Vloer en wandtegels, Glasramen, smeedwerk, oud sanitair, enz. Amfora is dé specialist in antieke keramische vloertegels en wandtegels. Grootste stock in Europa. Keuze uit meer dan 1000 verschillende motieven en boorden.
ercafrance.fr
Tweedehands Tegel Antiek 2dehands.be.
2 november 2017 0820: Landen. 120 lopende meter Antieke borduurstenen. Antieke blauwe arduinen borduurstenen In zeer mooie staat Zijn geen borduurstenen uit de doe het zelf handel maar degelijke kwaliteit! 1 november 2017 1544: Bocholt Kaulille. twee art nouveau bloementegels.
Tegels Materialen Opalis.
Bovendien werden er ook tegels gemaakt van cement, een goedkopere grondstof dan klei. Cementtegels worden trouwens vervaardigd op dezelfde manier als keramische tegels, alleen worden ze niet gebakken, maar 24 uur na het ontmallen in een bad met water gedompeld.
Antieke stenen vloeren en tegels vloertegels en wandtegels Michel Verschaeve.
Ook antieke wandtegels hebben we vrijwel permanent beschikbaar. Beeldt u zich de prachtige effecten eens in welke u met antieke wandtegels kan bekomen in uw landelijke keuken, rustieke badkamer, douche of als betegeling voor de achterwand van een antieke schouw. Vakkundig advies voor antieke vloertegels en wandtegels.

Contacteer ons