Resultaten voor restauratie antieke meubelen

restauratie antieke meubelen
Restauratie
antieke - Website Bingosreno 2012.
is opgericht in 1981, en dus al 34 jaar actief in het exploiteren van speelautomaten, waaronder ook kansspelautomaten. Wij werken onder het vergunningsnr E 007679 van de Belgische Kansspelcommissie KSC. En wij zijn tevens lid van de Unie van de Belgische Automatenbranche UBA.
Affligem.be restauratie van antieke meubelen.
lijst van alle handelaars Lijst per rubriek R restauratie van antieke meubelen. lijst van alle handelaars. lijst alle vrije beroepen. restauratie van antieke meubelen. Van Sompel Christiaan. Brusselbaan 129, 1790 Affligem. T: 053-66 57 83. Pieter Geens diensthoofd., T: 053-64 00 54. Lees meer
antieke meubelen
Home Atelier Papageno.
kundig en ambachtelijk bedreven in eigen restauratie en creatieatelier. vertrouwd met oude en hedendaagse technieken om oude stijlen met respect voor het object in hun oorspronkelijke staat te herstellen. opleiding ebenist restaurateur en meubelstoffeerder aan St-Luc te Doornik. 5 jaar werkervaring in een polyvalent restauratieatelier. eigen atelier sinds 2000. lesgever politoeren en restauratievakman antieke meubels aan Syntra West Brugge. Lees meer
antieke meubelen
J. van Koolwijk antiek restauratie en maatwerk van meubels en houtwerken Utrecht Home.
Koolwijk Meubelrestauratie restaureert en conserveert antieke meubels uit de 17e tot en met de 20e eeuw. Naast restauratie van diverse kleinmeubelen ben ik met name gespecialiseerd in kasten en kabinetten. Jeroen van Koolwijk is sinds 1992 actief in het restaureren en maken van meubels en is aangesloten bij de beroepsverenigingen Restauratoren Nederland en A.R.A.
Restauratie
Maram Meubelatelier.
Wij geloven in kwaliteit en dus duurzaamheid. Wij geloven in authenticiteit, waar elke persoon een uniek en passend interieur verdient. Wij geloven in thuiskomen op een plek die warmte en gezelligheid uitstraalt. Daarom restaureren we op ambachtelijke wijze houten meubels.
Autolening
Antiquiteiten restauratie van Brussel goudengids.be.
antiquiteiten restauratie van. 42 resultaten voor antiquiteiten restauratie van Brussel. 1 Art Restauration SCRL-Carton-Taquin-Delroisse. Paleizenstraat over de Bruggen 446A, 1020 Laken Brussel. Antiquiteiten Restauratie van. GERECHTSPLN 5, 1000 BRUSSEL. Antiquiteiten Restauratie van. 3 Biasiolo Youri. Zwaardstraat 14, 1000 Brussel. Antiquiteiten Restauratie van.
Chris Kerremans Antiek en Meubelrestauratie Restauratie meubelen Antwerpen.
Marqueterie gemaakt door Chris Kerremans. Restauratie Meubelen Antwerpen sinds 1997. Van antieke tot hedendaagse meubelen. Meubelen met marqueterie. Marqueterie boulle meubelen. Restauraties van designer meubelen. Restauratie van Jules WabbesDeCoene, meubels. Art deco meubelen en vintage. Restauratie van schrijnwerkerij. Veel voorkomende restauraties.
Opleiding Decoratieve meubelrenovatie: kleuren en opdoen van meubelen Kunst en ambacht opleidingen Syntra West.
Een cursus op maat voor de antiekhandelaar, de meubelmaker en de restauratievakman van antieke meubelen. Aan de hand van meegebrachte stukken worden de diverse technieken en methoden van kleuren en opdoen van meubelen toegelicht, gedemonstreerd en in de praktijk ingeoefend.
Antiekrestauratie en meubelrestauratie Emmanuel Vanhoonacker.
Al meer dan 30 jaar bekwaam ik mij in de ambachtelijke restauratie van antieke meubelen. daterend uit de renaissance tot de 20ste eeuw, zowel antieke topstukken als modern en nieuw meubilair. U kan bij ons terecht voor het herstellen, afwerken, politoeren, bleken, zandstralen, patineren, herstofferen van meubelen.

Contacteer ons