Op zoek naar antieke deuren?

antieke deuren
Nieuwe antiek en brocantezaak opent deuren Staden Regio HLN.
Verberg deze tip. Nieuwe antiek en brocantezaak opent deuren. 18 mei 2017. Deel 0 Tweet. In Ommegang Oost in Westrozebeke heeft een nieuwe antiek-en brocantezaak de deuren geopend. Big Bad Wolfs is een initiatief van de Ieperse familie Wolfs, maar behalve hun spullen wordt ook het materiaal van tien andere antiekhandelaars tentoon gesteld in de zaak, waardoor er een erg divers aanbod ontstaat van zowel dure antiekstukken tot goedkoper rommelmarktmateriaal.
antieke

Pour acceder a certains contenus de ce site web et en profiter au maximum, vous devez activer JavaScript y cookies. Pour de plus amples informations veuillez vous reporter a la section aqui ou cliquez sur le bouton au dessous a continuer.
stalen deuren
Rustieke houten deuren Antiekbouw.
Voor alle antieke oude voordeuren en binnendeuren plaatsen we de gepaste deurkrukken, scharnieren en sleutelrozetten naar keuze. Een rijk assortiment antieke materialen om in de sfeer te komen. Maak van uw woning een pareltje en kies voor houten deuren van Antiekbouw.
ramen en deuren
Wood and Stones Antieke deuren Specialist in hout, natuursteen en antieke bouwmaterialen.
Antieke bouwmaterialen /. Wood and Stones reeds 40 jaar ervaring in antieke bouwmaterialen en verkoop daarvan aan meubelindustrie, architekten, aannemers, interieurbouwers, particulieren etc. Wij bieden oa een uniek assortiment antieke deuren uit eigen sloopwerken en import. Prijs van laag naar hoog.
poolse ramen
Antieke Deuren Antiek Wonen KnackWeekend.be.
Beste, Wij hebben recent verbouwd en willen nu onze antieke eiken binnendeuren met geslepen glas te koop aanbieden, maar we hebben totaal geen idee van de waarde. Graag uw opinie hierover. De deuren zijn in originele staat, zowel de deuren zelf als het glas, en dateren vermoedelijk van de jaren 1930.
Antiek Queen Of The South.
Queen of the South is the" place to be" voor superbe, zeldzame en waardevolle antieke bouw en decoratiematerialen. Trappen, schouwen, gietijzeren hekken en balustrades, beelden, zuilen, ornamenten.u vindt hier een ruime en exclusieve keuze. Queen of the South is tevens de meest gespecialiseerde zaak in de Benelux op gebied van antieke deuren.
Deuren Medussa historische bouwmaterialen en antiek.
Stenen elementen, bouwornamenten steen. Allerleï en decoratie. Alle nieuws items. Bij een bezoek aan ons bedrijf. Bij een bezoek aan ons bedrijf gelieve veiligheidshalve: niets aan te raken kinderen aan de hand te houden het betreden gebeurt op eigen risico.
Antieke binnendeuren voor meer stijl Oosthout West-Vlaanderen.
Verstekmoulures, inspiratie naar aloude tekeningen, prachtige omlijstingen met of zonder kopstuk, een aangepast deurbeslag Kortom, deze antieke binnendeuren behoren tot de top van de binnendeuren. Antieke binnendeuren uit de edelste houtsoorten. Deze massieve deuren zijn op-en-top en verkrijgbaar in verschillende edele houtsoorten.

Contacteer ons