Meer resultaten voor antieke poppen te koop aangeboden

antieke poppen te koop aangeboden
Antiekepop.nl De grootste verzameling antieke poppen!
Wij vinden een poppenbeurs de ideale plek om een brede collectie van diverse antieke poppen te laten zien. Natuurlijk waren de poppen op de beurs ook te koop voor de echte verzamelaar. We hebben weer veel poppenvrienden blij kunnen maken met een prachtige aanwinst voor in de poppenverzameling.
antieke
Inkoop van antieke poppen Antiekepop.nl.
Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor de inkoop van antieke poppen te bespreken. Inkoop van antieke poppen. Wij beschikken over ruim 40 jaar ervaring met antieke poppen, Dankzij onze zeer uitgebreide kennis van antieke poppen kunnen wij een eerlijke prijs geven voor complete verzamelingen poppen.
https://www.klompmaker.nl/
Antieke poppen Antiek Art 2dehands.be.
Voor het koppeltje alleen 25 euro Enkel het bankje 20 euro Koppeltje met he. 14 januari 2018 1930: Zottegem. te koop antieke poppenwagen met bache. te koop antieke poppenwagen met bache. heel oud exemplaar, hierin werden de aangeboden porseleinen poppen in gezet.
autolening simulatie
Antieke poppen Speelgoed 2dehands.be.
Grote antieke poppenverzameling. Ik zoek een verzamelaar, brocanteur of antiquair die interesse heeft om mijn grote antieke poppenverzameling met accessoires te kopen. 15 maart 2018 1433: Brugge Sint-Kruis. Rechtstreeks meegebracht uit Thailand door mijn schoonouders Toch wel al een antieke pop. 15 maart 2018 1411: Aartselaar. Boek: Traumwelt der Puppen. Boek: traumwelt der Puppen. Boek over antieke poppen.
WC verstopt
Vind antieke pop in Antiek Speelgoed op Marktplaats.nl.
Antieke poppen te koop als je meer wil weten mail even of bel even. Armand marcelle 65 Cm gaaf goed in de kleeren. Vaste prijs 15000, euro. Zeldzame Antieke Pop gesloten mond Franse markt Jumeau. Aangeboden een heel bijzondere antieke pop met gesloten mond grote bruine glazen slaapogen gesloten mond met mooie zachte kleur lippen heel bleek porselein de kop heeft geen merk zover ik kan zien er is wel een net als bij de jumeau poppen een soort krul te zien achter in de hals met dezelfde kleur als.
Antieke Poppen te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Zo goed als nieuw. Aangeboden Prachtige oude poppen uit grootmoeders tijd. De poppen zijn werkelijk mooi en in uitmuntende staat. De pop op de stoel is met stoel en al te koop Bieden mag maar geen onzin biedingen en liefst telefonisch.
Vind antieke poppen in Antiek Speelgoed op Marktplaats.nl.
Antieke poppen uit eigen verzameling kijk ook een naar mijn andere advertenties verz voor de koper. antieke poppen en beren en speelgoed. Antieke poppen speelgoed en beren alles is te koop voor meerninfo mail me gerust verz voor de koper.
Antieke poppen eBay.
Tijd: nieuw aangeboden. Prijs verzendkosten: laagste bovenaan. Prijs verzendkosten: hoogste bovenaan. Prijs: laagste bovenaan. Prijs: hoogste bovenaan. Afstand: dichtstbijzijnde eerst. Staat: nieuw bovenaan. Staat: tweedehands bovenaan. 11.510 resultaten in Antieke poppen. Sla Antieke poppen op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen.

Contacteer ons